Med fire fabrikker i hhv. Danmark og Island og produkter markedsført i mere end 90 lande, er Insula Danmark en veletableret spiller på markedet for seafood. Derudover er virksomheden en del af én af Europas førende og hurtigst voksende seafood-koncerner. 

Insula er en norskejet koncern, der har grene indenfor alle dele af produktion og fremstilling af seafood. Insula Danmark er førende indenfor fiskekonserves og senest fersk fiskeproduktion til markederne i Danmark og det øvrige Europa. Insula har på verdensplan ca. 1200 medarbejdere med hovedkontor i Leknes i Lofoten. Insula Danmark har hovedsæde i Frederikshavn. Insula Danmark etablerede i 2018 fabrikker i Hvide Sande og Hanstholm og overtog i 2019 varemærkerne Bornholms og Glyngøre.

Jobbet

Efter grundig introduktion er det forventningen, at du som kvalitetskoordinator selvstændigt kan varetage opgaver i kvalitetsafdelingerne i Insula Danmark. Opgaverne vil blandt andet bestå i følgende: 

  • At effektivisere og strukturere systemer samt dokumentationer i fællesskab med teamet
  • Deltagelse i både interne og eksterne audits (IFS, MSC, ASC, Smeta)
  • Vedligeholdelse af kvalitetsstyringssystem
  • Deltagelse i kvalitetsmøder med produktionen
  • Behandling af interne/eksterne afvigelser samt reklamationer
  • Fødevarelovgivning 

Karakteren af opgaverne er alsidige og du skal forvente, at kvalitetsopgaverne udføres dels på kontoret og dels ”hands-on” i produktion og på laboratoriet. Arbejdet foregår både selvstændigt og i et samspil med resten af kvalitetsteamet, ligesom du vil samarbejde med de øvrige af virksomhedens forskellige faggrupper på tværs af organisationen og på tværs af lokationer. Du skal deltage i koordinerende opgaver relateret til kvalitetsstyring på de øvrige fabrikker. 

Arbejdspladsen er med kontor i Frederikshavn. 

Du tilbydes et afvekslende og udfordrende job i en virksomhed med højt til loftet, hvor du kommer til at indgå i et team bestående af kvalitetschef, en laborant og to QA-medarbejdere. Stillingen aflønnes i henhold til kvalifikationer og lønnen forhandles individuelt. 

Profil

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som levnedsmiddeltekniker/-ingeniør, bromatolog eller lignende koblet med nogle års erfaring fra en lignende stilling i fødevarebranchen. Erfaring med HACCP, samt kvalitetsstyringssystemer efter IFS eller BRC er et krav, mens erfaring med arbejdsopgaver relateret til seafood er en stor fordel.  

På det personlige plan er du omstillingsparat og hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver, hvorfor du trives i et miljø, hvor tingene går stærkt. Det kræver en høj grad af vedholdenhed og selvstændighed at få succes i jobbet, så det er vigtigt, at du har en robust personlighed og et højt energiniveau. Du kan lide at arbejde selvstændigt, men har også gode samarbejdsevner og er i stand til at begå dig tværfagligt. 

Sprogligt begår du dig ubesværet på både dansk og engelsk - i skrift og tale.  

Yderligere information og ansøgning

Group Quality and Product Development Manager
Ronnie Nielsen +45 53 50 04 17
e-mail:
rn@amanda-seafoods.dk

kan kontaktes for yderligere information om stillingen. 

Vi behandler indkomne ansøgninger løbende. Ansøgningsfrist den 16/10-2020.